JULEFRIST 16/12 | DANSK WEBSHOP | ØKOLOGISK MATERIALE | KUNDESERVICE 17-21 | FRI FRAGT OVER 380,-

Om Hvedevarmer

Hvedevarmer.dk har eksisteret i mange år. Lis Mikkelsen, den oprindelige stifter, brugte mange timer på at sy den helt rigtige hvedevarmer.

Så selvom Hvedevarmer nu er gået i arv til barnebarn, Sara Mikkelsen, kan du stadig være sikker på, at du får en hvedevarmer fra samme gamle opskrift.

En hvedevarmer er en naturlig varmepude, som bl.a. hjælper mod ømme muskler og menstruationssmerter. Den kan også anvendes til opvarmning af en kold seng eller barnevogn. Læs mere under "Anvendelse".

Hvedevarmer.dk leverer hvedevarmere lavet på bestilling. Jeg syr selv varmepuderne og jeg bruger kun økologisk hvede. Ofte falder jeg over noget nyt og spændende stof og derfor vil der blive skiftet ud i designet engang i mellem.

Da min farmor ikke længere kunne fortsætte med at sy varmepuder, lovede jeg hende, at jeg ville tage over og fortsætte hvedevarmer.dk. Derfor er det med hjerte og sjæl i hvedevarmer.dk.

Mit mål er, at hvedevarmer.dk bliver så bæredygtig som muligt. Derfor forsøger jeg at finde de mest bæredygtige materialer og indpakning uden at gå på kompromis med hygge.

Jeg leverer i hele landet og tager gerne imod specialbestillinger.

En hvedevarmer er en god gaveidé til en god ven eller et familiemedlem, men du kan jo også forkæle dig selv.

Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kan du kontakte mig her:

Mail: info@hvedevarmer.dk
Telefon: 24 25 93 52

CVR: 41871180

Jeg kan ikke love, at jeg altid kan tage telefonen, men jeg lover at ringe tilbage hurtigst muligt. Send også gerne en sms eller fang mig i chatten.